Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding is bedoeld voor mensen die problemen hebben met hun hond, of die een cursus gehoorzaamheid willen doen, waarvan men van te voren al weet, dat de hond niet in een groep zal/kan passen vanwege zijn gedrag in de dagelijkse omgeving. Wij pretenderen geen gedragsdeskundige te zijn, maar de meest voorkomende problemen zijn heel simpel op te lossen, zonder alle hoge bijkomende kosten en allerlei onderzoeken en vragenlijsten van een therapeut.

Bij een eerste bezoek (gratis), beoordelen we de situatie en bespreken we, in alle eerlijkheid, of het gedrag is te beinvloeden naar gewenst gedrag, zodat zowel baas en hond op een prettige en ontspannende manier met elkaar verder kunnen en hoe we dit denken aan te kunnen pakken. Voor ons staat het welzijn van de hond, maar ook het plezier van de baas, voorop en daar werken we dan ook aan.

Onze lesvorm is vrij en we kunnen dit dan ook in diverse vormen aanbieden. Wij doen niet alleen aan gehoorzaamheid, maar ook aan ontspanning in een veilige omgeving en desgewenst kunnen we ook een aantal speurlessen verzorgen, zodat U als baas leert om signalen op te pikken van de hond en de hond voor u te laten werken, wat de verhoudingen ook weer te goede komt.

Voor de tarieven van deze persoonlijke begeleiding zie hier