Reglement

Reglement Hondenclub GTS

– Voor de eerste cursus dient u zich in te schrijven d.m.v. een inschrijfformulier. Door het invullen en versturen van het formulier, verzekerd U zich in ieder geval van een cursusplaats. Indien U het inschrijfformulier heeft ingevuld en U komt vervolgens niet opdagen op de eerst cursusdag, zonder geldige reden, zal dit financiële consequenties met zich mee brengen. Uw cursusplaats is immers gereserveerd !
Het cursusgeld dient bij aanvang 1e les in ons bezit te zijn, of aldaar te worden voldaan bij de instructeur.

– Het niet volgen, of tussentijds stoppen met de cursus na aanmelding en betaling, is geen reden voor restitutie van het cursusgeld.
Ziekte, ongeval e.d. van zowel baas als hond zijn risico’s die buiten onze macht liggen. Er word 
geen cursus geld gerestitueerd. Uw plek is immers gereserveerd. Inhalen van gemiste lessen is niet mogelijk, voornamelijk omdat de groepen niet “gelijk” lopen en het voor niemand prettig is om in een andere groep te lopen.

-Het is verplicht om poepzakjes bij u te hebben. U dient zelf alles op te ruimen, dat geldt in de manege maar ook op de parkeerplaats.  De parkeerplaats is geen hondenuitlaat !!

– Het is niet toegestaan om met honden in de kantine te komen.

– Zorg dat u op tijd aanwezig bent, bij aanvang eerste les komen we op de parkeerplaats bij elkaar en gaan gezamelijk de hal in. Ga niet voor de poort staan waar de lessen plaatsvinden, dit is hinderlijk voor de groepen die bezig zijn. Hou het rustig op de parkeerplaats aub.

– Meld u op tijd af wanneer u verhinderd bent, tel: 06-13891206 of via de Whatsapp. Doe dit in ieder geval vóór 18.30 uur, want daarna zijn we bezig met de lessen !

– Neem tevens contact op met ons als uw hond loops is. U mag dan 21 dagen na de start van de loopsheid, niet deelnemen aan de lessen. U kunt dan de lessen volgen zonder hond zodat u thuis gewoon kunt oefenen. Het is niet mogelijk om lessen in te halen of op een ander tijdstip dit in te halen.

– Voor deelname moet uw hond sociaal zijn t.o.v. mens en hond en in goede conditie verkeren. Wanneer uw hond zich niet lekker voelt (diarree, overgeven enz) kunt u beter ook de les volgen zonder hond, in verband met (her)besmetting van andere honden

– U bent verplicht voor het begin van de 1e les het vaccinatieboekje te tonen. De hond dient minimaal 2 geldige vaccinaties te hebben gehad. Kennelhoest is niet verplicht.

– Jongeren onder de 18 jaar kunnen alleen deelnemen aan een cursus nadat er overleg heeft plaatsgevonden tussen ouder/verzorger en instructeur.

– Hondenclub GTS is niet aansprakelijk te stellen voor schade aan u, uw hond en derden, in welke vorm dan ook. Deelname aan de cursus en aanwezigheid is geheel voor eigen risico. (wettelijk aansprakelijkheidsverzekering)

– tijdens de les is het niet toegestaan dat partners en/of kinderen, in de manege bak erbij komen staan, dat leidt alleen maar af. Deze kunnen dan plaatsnemen in de kantine en van daaruit de verrichtingen volgen. Hou het ook hier netjes aub.

– Bedenk: Wij zijn te gast in deze manege, hou het netjes en vriendelijk

– Bij herhaaldelijke overtredingen van het reglement, behouden wij ons het recht voor, om cursisten voor verdere deelname uit te sluiten